Ballotin de pralines 1Kg
Ballotin de pralines 1Kg
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Paola
Crème fraîche met citroen
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
1919
Ganache met pure chocolade
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Cornet
Hazelnootpasta
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Florentine
Ganache met melkchocolade versierd met nougatine
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Eléonore
Gekruide karamel
Majesté
Hazelnootpasta
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Altesse
Hazelnootpasta
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Pompadour
Hazelnootpraliné
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Emmanuel
Karamel
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes