Ballotin de pralines 500g
Ballotin de pralines 500g
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Baudouin
Chocoladeganache met melkchocolade
Paola
Crème fraîche met citroen
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Florentine
Ganache met melkchocolade versierd met nougatine
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
Eléonore
Gekruide karamel
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
1919
Ganache met pure chocolade
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes
Léopold
Amandelpraliné
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Nadine
Suiker room
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Altesse
Hazelnootpasta
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Emmanuel
Karamel
Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné
Elizabeth
Amandelpraliné
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Cornet
Hazelnootpasta
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Pompadour
Hazelnootpraliné
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Lady 2
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 58 %)
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Majesté
Hazelnootpasta
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee