Réglette pralines
Réglette pralines
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Florentine
Ganache met melkchocolade versierd met nougatine
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Elizabeth
Amandelpraliné
1919
Ganache met pure chocolade
Altesse
Hazelnootpasta
Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné
Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Cornet
Hazelnootpasta
Majesté
Hazelnootpasta
Léopold
Amandelpraliné
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Baudouin
Chocoladeganache met melkchocolade
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Pompadour
Hazelnootpraliné
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes
Nadine
Suiker room
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Paola
Crème fraîche met citroen
Lady 2
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 58 %)
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache