Rosine rose
Rosine rose
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Baudouin
Chocoladeganache met melkchocolade
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Altesse
Hazelnootpasta
Cornet
Hazelnootpasta
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Majesté
Hazelnootpasta
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Pompadour
Hazelnootpraliné
Paola
Crème fraîche met citroen
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
1919
Ganache met pure chocolade
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Florentine
Chocolademousse met melkchocolade, versierd met nougatine
Eléonore
Gekruide karamel
Emmanuel
Karamel