Rosine verte
Rosine verte
Wat zit erin?
*Het overzicht van onze pralines is slechts indicatief. Afhankelijk van onze voorraad kunnen de dozen anders worden samengesteld. Hoeveel pralines er in de doos zitten, hangt af van de grootte en/of het gewicht van de bestelde doos.
Amour
Ganache geparfumeerd met viooltjes
Léopold
Amandelpraliné
Florentine
Ganache met melkchocolade versierd met nougatine
Nadine
Suiker room
Marie-Henriette
Amandelpraliné met sesamzaadjes
Eléonore
Gekruide karamel
Royale
Ganache met melkchocolade en tonkabonen
Léopold
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Noix de Grenoble
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Altesse
Hazelnootpasta
Cornet
Hazelnootpasta
Moi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst
Mademoiselle
Karamel gemaakt met fleur de sel
Baudouin
Chocoladeganache met melkchocolade
Amedeo
Chocolademousse met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Byzantine
Marsepein met pistache afgewerkt met een hele pistachenoot
Majesté
Hazelnootpasta
Emmanuel
Karamel
Astrid
Marsepein versierd met stukjes gekonfijte sinaasappelschillen
Paola
Crème fraîche met citroen
Windsor
Ganache met Earl Grey-thee
Baudouin
Crème fraîche met hazelnootpraliné versierd met een hele gekarameliseerde hazelnoot
Lady 2
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 58 %)
Albert
Crème fraîche met chocolade versierd met een okkernoot
Mary
Hazelnootpraliné met stukjes nougatine
Paola
Crème fraîche met vanille op een biscuitbodem van praliné
Fabiola
Melk chocoladeganache met pure chocolade en gemalen koffie
Elizabeth
Amandelpraliné
Lorenz
Crème fraîche met koffie
Gabriel
Crème fraîche met vanille, versierd met een okkernoot
Blanche
Hazelnootpraliné met stukjes hazelnoot
Elisabeth
Ganache met frambozenmoes
Mathilde
Karamel gemaakt met fleur de sel en gegarneerd met een Pecan noot
1919
Ganache met pure chocolade
Périgourdine
Marsepein met okkernoten afgewerkt met een okkernoot
My Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 68 %)
Ange
Cheesecake witte chocoladeganache
Lady
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
My Lady
Chocoladeganache met pure chocolade (bitterheid 78 %)
Pompadour
Hazelnootpraliné
Noce d'or
Karamelganache op een bodem van nougatine
Noix de Grenoble lait
Ganache met pure chocolade versierd met een okkernoot
Philippe
Ganache met pure chocolade (bitterheid 48 %)
Louise-Marie
Ganache van bittere chocolade en sinaasappelgelei
Princesse
Ganache met pure chocolade en gemalen koffie
Toi
Hazelnootpraliné met gepofte rijst